Ai deja un expresial? Atunci: login in expresial
Inca n-ai un expresial? Atunci: fa-ti un expresial

inchide fereastra
Username
Parola
Am uitat parola | Inregistrare

Dă LIKE pentru Spunetiparerea.ro!
apasă butonul de LIKE de mai jossunt deja fan

Rezultate: 21 - 24 din 24 | 1 2
postat în Eseu la 16.06.2010, 12:46

Poti tu oare sa iti imaginezi ce ar fi daca cele mai ascunse terori din mintea ta ar iesii si s-ar materializa si te-ar urmarii precum niste stafii toata viata facandu-te nebun si psihopat ca mai apoi sa sfarsesti intr-un spital de alienati?

Nimeni nu se poate ascunde dupa masca slabiciunii sale incercand sa is ascunda cat poate de mult frica.

Dar ...postat în Poezie pur și simplu la 14.06.2010, 15:40

Am fost blestemat
Ei m-au uitat
In abisul disperarii m-au inlantuit
Au crezut ca acolo am murit
Desi ei m-au uitat
Razbunarea m-a inviat
Pe pamant din nou pasesc
Impotriva lor pornesc
Din cauza lor odata am murit
Si acum le rapesc
Ce si ei mi-au rapit


postat în Poezie pur și simplu la 14.06.2010, 15:37

Sta in cele mai intunecate parti ale mintii tale
Asteapta sa dezlantuie a lui teroare
O intunecata si colorata umbra
Prin cosmarurile tale el umbla
El este un clovn ce plange
Pe chipul sau palid sange curge
Cand vezi demonica lui fata
In tine sangele ingheata


postat în Poezie pur și simplu la 14.06.2010, 15:35

Corpul iti este posedat
De sufletul unui demon intunecat
Sange nevinovat ai varsat
Din suferinta victimelor te-ai hranit
Vazandu-le, cum incet au murit
Vezi cum li se scurge sangele pe cutit
Esti doar un suflet torturat
Nimeni nu te-a iubit, nimeni nu te-a ascultat
Acum un criminal ai devenit
Deoarece tu ...


Rezultate: 21 - 24 din 24 | 1 2

Mesaje primite
 • Salut!
  postat de thutat la data de 12.06.2010, 22:33
  Bine ai venit pe spunetiparerea.ro! Am citit primele poezii pe care le-ai postat si sunt foarte placute si pline de sentiment. Felicitari! Sper sa te simti bine aici pe site si sa continui sa creezi si sa ne bucuri cu creatiile tale happy

 • Ms happy
  postat de thutat la data de 14.06.2010, 21:45
  Ms pentru apreciere. Am citit noile poezii postate, ai talent, imi plac. Continua sa scrii fiindca scrii bine. Daca ai probleme cu site-ul sau gasesti vreun bug sau vrei sa vb, da-mi un comment.

 • salve!
  postat de babutavesela la data de 18.06.2010, 16:13
  Dacă răul nu ar exista nu am aprecia binele aşa cum merită. este bine să vrei să cunoşti cât mai mult pentru a face selecţie şi a alege. Felicitări, eşti dovada că tinerii noştri sunt deosebiţi, iar generaţia internauţilor este capabilă să aducă schimbarea în bine la care visăm.

 • sad
  postat de poseidon la data de 18.06.2010, 16:26
  "And Devon say bye"

  Intrebare: Tu continui cu horror/goticul sau cu romantele gen Eminescu?


 • "I don't want tongue"
  postat de poseidon la data de 18.06.2010, 17:35
  Ce bine,ma ingrijorai no talking
  Si numele ala imi aduce aminte de un film/carte,nu stiu exact

 • hello
  postat de marcel la data de 18.06.2010, 22:31
  ai un stil interesant, un fel de dark master a carui sabie e rima iar scut ii este stihul big grin frumos

 • ma bucur ca te simti bine aici
  postat de thutat la data de 18.06.2010, 22:48
  imi pare bine ca te simti bine aici si imi place ca esti activ si postezi versuri noi zilnic. imi face placere sa le citesc. iar daca vei aduce si prieteni pe site, va fi frumos si chiar as aprecia asta happy

 • postat de babutavesela la data de 19.06.2010, 19:59
  Vărsta mea este suma dintre un jubileu adevărat (acum orice prostie îşi aniversează câţiva ani zice că serbează jubileul!) şi un deceniu la care se mai adună trei ani! Deci, dacă nu aş fi o băbuţă veselă aş fi o flictenă bătrână şi acră, Doamne fereşte-mă! Succes mai departe, ai trăsăturile care, după Schopenhauer, definesc geniul :un geniu este acela de la care lumea învaţă ceea ce el ju a învăţat de la nimeni!

 • calcul putin eronat
  postat de babutavesela la data de 20.06.2010, 14:05
  Aş vrea eu ! Cum s-ar zice "19 ani şi încă nesărutată!" Aş! Jubileul are ceva mai mult, am zis să iei în calcul jubileul real, de la mama lui. Te mai ajut puţin: am născut doi băieţi, câte unul la 20 de ani! cel mic are 22 de ani! Cei cu note mari, cu rezultate şcolare f. bune nu sunt şi genii aşa cum tocilarii şi olimpicii nu sunt genii. Tot Schopenhauer lămureşte :"Un învăţat este un om care a învăţat mult,(de la alţii)!" Olimpicii sunt deştepţi dar fac pregătiri speciale, vârfurile sunt scutite şi de frecventarea zilnică a cursurilor şcolii! deci au un regim special, cadre universitare la dispoziţie, care îi meditează, pregătire pe felia lor ...Geniile poartă creativitatea şi descoperă fără a fi purtaţi de mână, decât, probabil de Cineva de sus care îi iubeşte. O Duminică frumoasă.

 • aproape corect
  postat de babutavesela la data de 21.06.2010, 03:43
  1 jubileu = 50 de ani + 1 deceniu =10 ani + 3 ani = 63!
  Da, conteazî cum te simţi, fizic dar mai ales psihic, contează şi ce "contabilizezi la final", dacă eşti mulţumit şi împăcat ... Important este să depăşeşti momentele grele, să nu regreţi nimic dar mai ales să arunci un praf de nepăsare peste tot ce îţi poate aduce suferinţă, să fii mereu optimist, vesel, pentru a merge mai departe. Hata Yoga pe care o practic de la 13 ajutî. Să fii iubit!

 • ms happy
  postat de babutavesela la data de 21.06.2010, 22:00
  Ştiu că ai 15 ani şi pasiuni deosebite, eşti important pentru ceilalţi prin ceea ce faci. Nu este nevoie de apelativ la "persoana politeţe", sunt un om obişnuit şi măcar pe net să scăpăm de convenţii şi formulări protocolare şi greoaie happy

 • dark lyrics tongue
  postat de thutat la data de 22.06.2010, 13:54
  ai pasiune pentru versurile de acest gen, vad. ceva anume care te-a motivat sa alegi acest tip de poezii?

 • postat de babutavesela la data de 22.06.2010, 20:54
  Astăzi am mai scris câte ceva, m-am răcorit cu băi reci, mi-am făcut orele de gimnastică dar mai ales am aşteptat borcanul cu NES! Ăsta e singurul "leac" la care apelez: de peste 20 de ani nu am luat niciun medicament, nicio aspirină, nu am avut nici măcar o gripă, mă irită şi pe mine ăştia care pun atâta preţ pe medicamente. Ştiu 4 medicamente de uz frecvent al babalâcilor care aduc lent moartea, dar ei nu se lasă şi le înghit! ca prostănacii! A! adineauri am făcut cotoiului Bombay al doilea duş! Căldură mare, mon cher!

 • încă odată felicitări
  postat de babutavesela la data de 23.06.2010, 02:34
  Ţi-am scris la cimitir!! Într-o zi mâncam doi cartofiori fierţi în coajă, dar, evident fără coajă, asta poftisem. Nu mă omor după sofistiături culinare. deci înghiţeam cartofiorii goi când puştiul meu îmi spune că ar face un stâlp în cap.dar nu ştie cum se face. Mestecând o felie de cartof, mă duc în sufragerie într-un loc potrivit, mă aplec cu capul spre podea, sprijin fruntea pe palmele puse pe sol cu degetele întrepătrunse, şi ridic picioarele, perfect vertical, unul lângă celălalt, formând stâlpul. (sprijin în frunte, palme,braţe, coate) spre spaima fiului să nu păţesc ceva! După 5 minute am coborât şi am continuat să mănânc liniştită feliuţele rămase. Aici încă nu plouă. ieri a fost o pizgăială insignifiantă, de toată jena! Numai bine!

 • postat de mariaantonescu la data de 23.06.2010, 12:31
  am vazut ca ai mai postat niste poezii, le-am citit. sunt interesante. incearca sa scrii o poezie putin mai complexa, eventual cu rima incrucisata. Rima pereche pe care o folosesti, oricat de placuta este, uneori ofera aspectul de text mai putin complex. O rima incrucisata ar oferi greutate si aspect profi poeziilor tale. Incearca! happy

 • happy
  postat de mariaantonescu la data de 23.06.2010, 12:54
  bun bun big grin abia astept s-o citesc! daca ai nevoie de sfaturi sau sugestii, nu ezita sa ma intrebi happy

 • ms
  postat de babutavesela la data de 23.06.2010, 13:50
  Aştept noutăţile. Ceva mai încolo, peste un timp voi descrie întâlnirea mea cu ... moartea, o moarte violentă, cu 7 minute moarte clinică, stop cardiac, reanimare prin masal manual pe cord deschis! Poate apu sî scriu peste 10 zile. Duşmanii au murit, eu trăiesc, am iertat dar nu uit! În sfârşit plouă ceva mai sănătos de 5 ore încoace!

 • ms pentru compasiune
  postat de babutavesela la data de 24.06.2010, 01:39
  Nu, nu am probleme cu inima deşi după reanimarea din marele accident mi-au repus inima cu o apreciabilă rotaţie antiorară. Am puls yoghin ritmat, 52 bătăi/minut şi tensiune de pilot! Voi scrie amănunţit, dar să ştii că nu am văzut niciun tunel luminos, nicio luminiţă aşa cum văd unii anesteziaţi pentru operaţii. Am citit noutăţile tale; acum eşti probabil în vacanţă? Somn uşor.

 • salve! (şi mii de bombe)
  postat de babutavesela la data de 24.06.2010, 15:15
  Vacanţa este cel mai minunat dar pe care ni-l face şcoala! Uităm puţin nedreptăţile, "simpatia"unor profesori care întunecă performanţele adevăraţilor profesori! îmi pare rău că am aruncat mai multe cărţi cu tematică ocultistă din lipsă de spaţiu. De fapt am scos vreo trei saci cu cărţi la stâlpul III din faţa blocului, conform regulilor gunoiereşti de la noi. Zile frumoase!

 • salut
  postat de babutavesela la data de 25.06.2010, 23:24
  ce curatenie?_ as vrea eu! de trei ani am luat cele necesare sa zugrăvin in familie şi nu am avansat decăt cu confecţionarea coifului din reclamele lui "care fură"! cred că nu au expirat materialele! cărţile , sacii cu cărţi i-am aruncat în 2002 cînd am revenit în apartamentul meu. am făcut schimb cu mama, ea a decedat şi am revenit acasa. am avut în familie persoane care s-au ocupat cu ceea ce te pasionează, trebuie să existe o limită în abordare. este mai greu de scris dar poate va veni şi un timp când expresialiştii se vor întruni! ar fi haios! scriu şi ascult Neil Diamond, preferatul meu, Steaven Segal cu cCntece din Cristal Cave - domeniul tău!!!! şi tot cu el discul Mojo Priest! SSare o voce frumoasă, cântă mult rasta, căntă la ghitară, sre o colecţie impresionantă de ghitări, rămâne un idol că toţi ne creponăm cu timpul. doar că eu îmi păstrez kilele de la 30 de ani.
  mai ascult cu plăcere Erich Clapton, formaţia The Band - mai din timpurile mele şi tot ce este rock. toate bune!-

 • hello
  postat de mariaantonescu la data de 26.06.2010, 09:25
  ce mai faci? ai mai scris ceva? happy

 • ha, ha ja!
  postat de babutavesela la data de 26.06.2010, 12:05
  Te-am depăşit! eu am luat trei cărţi de la o bibliotecă, am întârziat cu ele cam doi ani şi cu bune intenţii am plecat cu ele la srviciu pentru a le restitui după orele de lucru. un coleg şi o colegă mi le-au cerut împrumut ... Nu mi le-au restituit! Trei ani am primit somaţii de la bibliotecă până s-au plictisit! de cumpărat nu aveam de unde. cu toată bunavoinţa era prin 85, secolul trecut, mileniul vtrecut! salut!

 • poveste de groaza?
  postat de mariaantonescu la data de 26.06.2010, 13:27
  suna interesant, abia astept sa o terminati si sa o publicati aici. spune-le si prietenelor tale sa se inscrie aici pe spunetiparerea.ro.

 • Ha! Ha! din nou!Am avut ambele maini rupte
  postat de babutavesela la data de 26.06.2010, 17:32
  e drept ca in doua etape si degetele mai sar pe alaturi! Ja vine de la al treilea Ha! h este langa J!!! socant dar nu stiu germana desi sunt membru al FDGerman!! Bunica materna este neamt 100%, nu sas ci din nemti din Germania! n-am apucat să învăţ limba din cauze mai multe. Mai ating aiurea câte o literă fiindcă acum scriu şi fără ochelari : vreau să-mi refac vederea prin antrenamet. Văd bine la distanţă, pentru scris firma de marcă mi-a greşit dioptriile aşa că acum fac sport ocular şi băi speciale. cu cărţile să adopţi principiul : Nu tot ce face un bătrân este corect sau plin de înţelepciune! Ja!Ja! Adică Da! atât şi încă un pic ştiu!Te pup şi sper că nu zici: Da ce-am făcut, tanti!

 • fac bine happy
  postat de mariaantonescu la data de 28.06.2010, 08:59
  eu fac bine, ms. tu ce mai faci? ai mai scris ceva?
  cu prietenele tale cu care vroiai sa scrii povestea de groaza, cum a mers?

 • postat de mariaantonescu la data de 28.06.2010, 09:56
  creatie nou? bun, abia astept sa o citesc happy

  in ceea ce priveste scrisul povestii in echipa, inteleg ce spui. ca lucrurile sa mearga mai simplu, incercati sa impartiti povestea in segmente separate (fie dupa timpul desfasurarii actiunii, fie pe personaje, etc) si fiecare dintre voi sa se ocupe de cate o bucata. Apoi va intalniti si discutati ce a scris fiecare, corectati in grup eventualele erori si trasati directia pe care sa mearga fiecare, apoi iar scrieti fiecare in particular si repetati procesul pana e gata povestea.

  in felul acesta combinati capacitatea fiecaruia de a scrie individual cu avantajele muncii in echipa si ale dezbaterii in echipa.

 • salutare
  postat de marcel la data de 29.06.2010, 20:00
  salut! ai mai scris ceva?

 • postat de poseidon la data de 30.06.2010, 13:45
  deci din cauza la IT iti era tie frica

  nu-i bai ,n-am sa-ti mai folosesc versurile de acum i dont know

 • hai mai bine pe forum happy
  postat de marcel la data de 30.06.2010, 15:02
  te invit mai bine sa vorbim pe forum. e putin mai direct decat un mail si pot contribui si alti useri la discutia noastra, ne putem bucura in acest fel de puterea social-media.

  Am postat un thread nou special pt ca sa putem vorbi intre noi, uite linkul: http://forum.spunetiparerea.ro/showthread.php?t=25

 • postat de sainheroin la data de 30.06.2010, 21:56
  si tu acuma laughing
  de-abia l-am facuthee hee

 • salut
  postat de babutavesela la data de 01.07.2010, 16:04
  Ploaie serioasă am vrut, de aşa ceva am avut parte.
  Cablul căzuse de 13 ore când, ieşind la o plimbare am văzut maşinile cabliştilor şi cabliştii agitaţi! După încă 6 ore ne-am bucurat de opera finita! de atunci vorba cuiva merge ca un ..r cu pauze de lucru. Felicitări pentru cele scrise. apropos de horror. un coleg ne descria o atmosferă romantică a unui living iarna, cu focul care ardea blând în şemineu iar în liniştea încăperii luminate discret de doar o lumânare, aşezaţi pe şase fotolii în jurul măsuţei sculptate în lemn de nuc, copiii şi cu tata plâng că mama s-a îmbătat ca porcul!!!
  Te pup, să fii iubit!

 • revin.
  postat de babutavesela la data de 01.07.2010, 18:38
  Mark Twain şi-a început o cuvântare zicând: Domnilor, Shakespeare e mort ,Napoleon e mort ..etc.şi nici eu nu mă simt pre bine! Eu, mulţumesc, sunt bine, mă bucur de net şi că tinerii noştri sunt talentaţi, creativi. salut!

 • salut!
  postat de babutavesela la data de 05.07.2010, 13:51
  Primele trei zile sunt cele mai dureroase după o ruptură dar răul rămâne şi roade mult timp. Gândeşte-te că cine nu te-a apreciat, cine nu a fost în stare să îţi citească în suflet nu te merită şi nu trebuie să suferi. Tu eşti minunat, sufletul tău este minunat, unic iar cine nu le vede nu te merită. dar sufletul se vindecă greu. un urs şi un om au s-au împrietenit. Ursul a îmbrăţişat omul să-l sărute dar omul s-a ferit instantaneu zicându-i: Ah! ce urât miroşi. Jrsul a luat o piatră şi şi-a zdrobit o labă şi a fugit . După 10 ani omul şi ursul s-au reîntâlnit. Ursul a tăiat entuziasmul şi bucuria omului că s-au revăzut zicându-i: vezi. laba pe care mi-am zdrobit-o s-a vindecat,nu mai am nimic, nu mă doare, dar sufletul încă mă doare de la vorbele tale

 • postat de sainheroin la data de 05.07.2010, 14:27
  bro big hug
  fii sigur ca da big hug

 • Bernard shaw
  postat de babutavesela la data de 05.07.2010, 19:18
  spunea : "Dar ce fac cu sufletul? A avea suflet este mai costisitor decât a avea un automobil"! Din păcate a cam sbârcit-o cu aprecierea! Nu-i poţi pune sufletului o etichetă cu preţ, nici măcar cât al celei mai scumpe maşini sau nestemate!
  Se spune că timpul vindecă dar nu este chiar aşa!
  Timpul este destul de pervers sau parşiv, cum vrei să zici: el şterge amintirile urâte şi păstrază doar momentele frumoase, fericite care te determină să te chinui cu întrebarea: şi totuşi, de ce nu a mers?
  Eşti puternic iar scrisul te ajută şi la defularea sentimentelor şi forţa de a înţelege şi de a depăşi.
  ştiu că este greu, chiar şi când vei privi total detaşat cele trăite, acel prim sentiment va fi mereu o amintire suavă care cu greu va fi învăluită de indiferenţă sau uitare.
  Să fii iubit!

 • salve!
  postat de babutavesela la data de 16.07.2010, 17:57
  Mi-am luat o mică vacanţă pentru a-mi "reeduca" vederea bulită de nemernicul care mi-a pus dioptriile greşit! am făcut economie de ochi şi exercitii pentru a nu mai fi dependentă de ochelari. mă descurc binişor , eu am vederea bună la distanţă, aşa că mă dau şoim!!
  Pe aici năvăleşte aerul african, cum altfel decât fierbinte dar am apă românească! fac duşuri cu tricourile şi pantalonaşii scurţi pe mine pe mine şi în doă ceasuri se usucă şi o iau de la capăt, Mai neplăcut este că trebuie să stau pe o pungă de nzlon pt. a nu unda perna scaunului! Ador vara, e drept la mare!
  Am citit noutăţile şi te felicit. Ştii că după ce le citesc simt totul în jur mai răcoros.
  Să fii iubit!
  A picat servăru' ! Clujul n-a avut curent.

 • revin odată cu curentu' de la Cluj!
  postat de babutavesela la data de 16.07.2010, 18:44
  Frumos! Dragostea, împărtăşită sau nu, aduce la lumină ce ai mai frumos, neuitând că vine, da, din intunericul fiinţei noastre. Probabil de aceea iubim şi lumina şi întunericul.
  Au, era să semnez cu numele de botez şi te-aş fi făcut să râzi. Varianta pe care o folosesc este în vietnameză Uyen.
  SFI!

 • salve!
  postat de babutavesela la data de 17.07.2010, 15:19
  Mama era foarte geloasă şi puţin însărcinată cu mine; tata era medic şi consulta şi femei, evident, pe dezbrăcate! M-a botezat Lacrima! Poţi să-ţi imaginezi că ne-a zis că dacă ar mai fi născut o fată i-ar fi zis Deznădejdea! Am scris pe undeva despre asta dar postez mai încolo: Dar totdeauna e loc şi de mai rău. Măritată în altă ţară eram abordată cu cuvântul cu care copiii se adresau tinerelor femei în semn de respect; se arăta respect fără a te "îmbătrini" cu cuvântul doamnă sau domnişoară. era nasol rău pentru urechile noastre. Fetiţele proprietăresei unde locuiam mă strigau caca rumânco sau caco rumânco! SFI nu e ceva "saiăns ficşăn" ci să fii iubit şi o zi bună!

 • happy
  postat de cassandra777 la data de 17.07.2010, 17:56
  mersi mult Darky laughing


  big hug

 • postat de marcel la data de 20.07.2010, 20:45
  hey buddy?
  ce mai faci?

 • salve!
  postat de babutavesela la data de 26.07.2010, 05:36
  Ai un nume frumos: dat, daruit de Dumnezeu, în limbile slave. Şi tu eşti frumos şi ai degete frumoase. lungi. Credeam că cochetezi cu ghitara.
  Eu am renunţat la ghitară fiindcă aveam degetul auricular, cel mic, foarte mic! Moştenire genetică din partea tatălui.
  Da, am avut o viaţă mai mult decât interesantă! Am început să "o scriu" până nu o uit (!!! ) dar am fost ceva mai ocupată în ultimul timp. Este la roman - foileton. Nu este formatul unui roman tradiţional ci mai ci unul mai ciudat ca şi viaţa mea!
  căsătorită la 18 ani şi ceva trecut de jumătate, copil la 20, divorţată la 21 şi jumătate, mpartă clinic 7 minute la 22, copilaşul răpit la 24 (ajuns în Bulgaria şi Cuba), proces de divorţ întins pe şase ani pentru a desface o căsnicie de 2 ani şi jumătate!
  dar viaţa merge mai departe!
  Nu mă consider ghinionistă dar ce crezi că am păţit zilele astea?
  A început reabilitarea termică a blocului în care locuiesc! Adică se scuipă cu ciment pe bucăţi de polistiren şi se lipesc pe zidurile exterioare apoi se tencuiesc! Ei, ca arhitect sunt răutăcioasă! Semai dau şi niănte găuri în faţade pentru a susţine mai bine polistirenul.
  Apartamentul nostru (al fiului meu născut la 40) este situat la unul din capetele blocului de tip lamă.
  Doar apartamentele care sunt pe apetele blocului au băile situate pe calcane şi au aerisire directă, adică ferestre la băi; celelalte apartamente au băi cu nişte trafoare cu găurele care asigură o ventilaţie ... vai de ea!
  deci în urmă cu 5 zile s-au tencuit calcanele şi ne-au ZIDIT geamul băii!!!
  Se cere cotoiul la baie şi se sperie: beznă totală! Aprind lampa: polistiren cimentat peste fereastră!
  Aleargă afară: toate băile celelalte aveau geamurile nezidite!
  După trei zile L-am adus pe vinovat pe schelă, la etajul 5, pentru a tăia măgăria! Poţi să te superi cândd şeful zice că este unul din cei angajaţi doar de 3 zile şi mai este şi îndrăgostit!
  Da! Vorma lui Ion Băieşu: " Iubirea e un lucru foarte mare"! Să auzim de bine!

 • salve!
  postat de babutavesela la data de 26.07.2010, 05:42
  Revin cu scuzele de rigoare pentru câteva litere bătute pe alături! Poate îl rog pe admin. să le corecteze.

 • eu sunt bine happy
  postat de thutat la data de 27.07.2010, 10:48
  sunt bine, incerc sa pun niste planuri pe hartie ca sa am apoi ce pune in aplicare winking
  tu ce mai faci?

 • postat de thutat la data de 09.08.2010, 16:32
  ce mai faci? nu am citit de ceva vreme scrieri de-ale tale.

 • postat de thutat la data de 09.08.2010, 19:48
  da, stiu cum e, cu publicatul e mai greu, eu am incercat ani intregi cand am fost copil dar nu am reusit.
  de-asta si proiectul spunetiparerea.ro - mai publica aici, in timp tot proiectul va creste si vom ajunge la nivelul la care sa putem asigura o promovare puternica membrilor nostri.
  te invit, publica pe expresialul tau happy

 • postat de thutat la data de 04.10.2010, 19:31
  salutare! happy
  ce mai faci?

 • postat de thutat la data de 07.10.2010, 02:32
  de ce nu te duci la balul bobocilor?
  tin minte ca nici eu nu m-am dus cand eram intr-a 9-a.
  eu fac bine, am avut cateva luni de pauza si vacanta (oarecum) si eu iar acum m-am intors (vorba lui Arnold - "I'm back!").
  abia astept sa mai citesc ceva texte de-ale tale. ai mai scris?

 • Design îmbunătățit winking
  postat de thutat la data de 25.11.2010, 08:58
  Spunetiparerea.ro s-a înnoit cu un design îmbunătățit și câteva secțiuni noi! Sper să îți placă.

  Dacă ai sugestii pentru secțiuni noi, fă click în partea de sus a paginii unde scrie ”vrei ceva nou” și spune ce vrei nou, pe site.

  Așteptăm sugestii despre cum să îmbunătățim și designul expresialurilor. Ai vreo idee?

 • postat de thutat la data de 17.12.2010, 11:56
  ce mai faci?
  aici ninge, la tine cum e?

 • postat de thutat la data de 31.12.2010, 09:23
  si eu sunt bine, ma pregatesc pt noul an big grin
  mie imi place zapada big grin si tocmai ca eram putin abatut fiindca de Craciun nu ninsese tongue

 • postat de thutat la data de 31.12.2010, 17:06
  un an nou fericit si plin de bucurii si impliniri si tie happy

 • postat de thutat la data de 07.02.2011, 20:38
  ah, bun, abia astept sa le citesc winking
  eu sunt bine, multumesc, sunt prins cu lucrul, ca de obicei.
  acum am adaugat o sectiune de felicitari pe site (poti sa o vezi daca faci click pe bannerul cu animale din partea de sus a paginii).

Adauga comentariul tau
Logheaza-te sau inregistreaza-te pentru a putea posta comentarii pe expresialul lui darkpoetry333.