Ai deja un expresial? Atunci: login in expresial
Inca n-ai un expresial? Atunci: fa-ti un expresial

inchide fereastra
Username
Parola
Am uitat parola | Inregistrare

Dă LIKE pentru Spunetiparerea.ro!
apasă butonul de LIKE de mai jossunt deja fan

-> -> -> Activitati Malefice

Activitati Malefice

postat la data 22.10.2011, ora 11:41
categorie: Ficțiune

Share | |


Intr-un tarziu,tarziu de tot,cand luna iesea din lanturile zilei si isi lua dreptul la tronul stelar ca astru rege care domneste peste intinderile negre si reci ale noptii ,spiritele negre ies la protectia intunericului.

Cand pendula veche din salon batea deja ora 12,stingher cantam la pianul vechi si prafuit una dintre melodiile mele preferate, “Fantoma de la Opera”.

Pe masura ce linia melodica inainta,iar gamele intrau intr-o arie mai intunecata,spargandu-se intr-un sir nesfarsit de cantari funebre,un zgomot asurzitor de pasi se auzeau pe hol.

Magia muzicala se opri brusc cand un fior rece imi strabate sira spinarii precum un vierme ce se urca pe un cadavru,iar o energie malefica imi inunda toti porii,extinzandu-se in corpul meu precum cerneala neagra ce se raspandeste in apa cristalina.

Ma ridic de la pian si incep sa ma plimb in casa intunecata a carei singura lumina este lumina lunii.

Iesind din camera incep sa ma uit in holul intunecat  ce parea un drum catre iad.

Inspaimantat,imi scot crucea aurita din tricou si o expun ca scut impotriva a orice prezenta intunecata ce pandeste la umbra atrasa de mirosul fricii mele.

Cand imi expun crucea si o ating cu degetele inghetate,un tipat infernal si bolnav venit parca din alte lumi sparge linistea mormantala iar casa incepe sa se miste ,ca un cutremur venit din senin.

Cand casa isi inceta miscarea spasmodica,oglinda de pe peretele din hol pica din rama si se face cioburi precum mitnea unui nebun ce se sparge lasand doar mici cioburi ale normalitatii.

Cand ma aplec deasupra cioburilor,imi vad propia reflexive,insa vad sip e cineva in spatele meu.

Ceva….ce ma asteapta….

 

 

 

                                      Oglinda-I sparta…

                                   Si in ea se oglindeste tot….

 

Pendula ceasului ce anunta ca este ora 12:30 ma scoate din transa,si speriat incep sa fug departe de cioburi,cat mai departe de lumea nebunie ce ma chema.

Ajungand in camera,aproape ma arunc in canapea icnercand sa imi stapanesc bataile neregulate ale inimii,si imi sterg de pe frunte broboanele reci de sudoare.

Radioul vechi de pe masa din fata canapelei se deschide iar in fundal incep sa se auda acele haraituri a radioului ce cauta o fecventa stabila.

Cand in sfarsit cautarile interminabile dupa o frecventa incetara,se auzi niste acorduri de chitara clasica.,ceva ce semana cu niste acorduri de muzica country.

Dupa o clipa,care paru o eternitate, se auzi vocea grava a lui Johnny Cash:

                  

 

 

                                 There ain't no grave can hold my body down 
                                There ain't no grave can hold my body down 
                        When I hear that trumpet sound I'm gonna rise right out of the ground…..

 

Dupa ce Johnny Cash spuse aceste versuri,radioul isi inceta brusc activitatea lasand iar linistea mormantala a noptii sa invaluie incaperea.

Dupa ceva vreme simt un miros…

Un miros de pamant proaspat….un miros umed,dar si un miros groaznic ce semana cu mirosul unui cadavru in descompunere.

Corpul transmitea aceste semnale olfactive la creier,insa creierul refuza sa le primeasca!

Gandirea logica respingea aceste idei ce apartineau unei lumi fanteziste,cum naiba radioul ala nenorocit sa porneasca singur????...cum naiba sa simti acel miros ciudat???

Mintea imi trimtiea mesaje cu scopul de a ma trezi la realitate,insa le refuzam,afundandu-ma si mai mult in nebunie.

Dintr-un reflex am luat radioul de pe masa si l-am trantit de podea,apoi m-am ridicat si cu o ura nesfarsita am inceput sa calc in picioare micul aparat pana am crapat plasticul protector iar mici bucatele de plastic si circuite electronice incepeau sa se imprastie pe podea.

Dupa ce ura pentru micul aparat nevinovat mi s-a risipit,panica a reinceput sa apara iar groaza m-a cuprins iar in bratele ei reci.

Cineva sau ceva era clar in casa,un fel de strain,un fel de creatura astrala,un demon cosmic ce strabate lumi ce le inlantuie cu lantul terorii si le stapaneste cu sceptrul facut din durerea sclavilor.

Un zgomot venit,parca de dincolo ,risipeste linistea mormantala ce se instalase in intuneric.

Zgomotul incepu sa se clarifice transformandu-se intr-o melodie fantomatica,un cor spectral al lumii de dincolo.

Sufletele inlantuite de acel demon universal isi cantau adanca lor melancolie si frica,o sonata funebra ce curand se transforma in niste urlete manioase.

Groaza si mania,doua enegii negre se materializau incet,dand nastere teribilului demon cosmic,inlantuitorul si tiranul atator lumi…

Energiile negre se materializau,prindeau forma ca de smoala neagra prinzand incet o forma monstruoasa,ca un fel de creatura imbracata intr-o roba neagra,cu gluga trasa peste chipul palid precum a unui cadavru si peste ochii negri si morti in care se oglindeau cele mai mari temeri ale sufletului uman.

Cand ma privi,chipul incepuse sa se strambe in ceva ce arata ca un ranjet bolnav iar din gat ii iesise un urlet ingrozitor precum nici o fiara pamanteasca nu putea sa reproduca.

Lovite de vibratia tipatului,geamurile din spatele meu au explodat in mii si mii de cioburi taioase si stralucitoare de sticla in care se reflecta si sufletul meu sfasiat de groaza si teroarea vizitatorului meu nocturn.

Realitatea,precum cioburile sticlei incepu sa se desprinda in bucati…

Bucati mari si stralucitoare ale normalitatii si ale gandirii logice se desprind si incep sa cada si sa se estompeze in aceasta smoala neagra si groasa a intunericului.

Pluteam in acest imens noian de negru simtind doar frigul lumii subpamantene si simtind din nou acel miros dezgustator de pamant proaspat si de cadavru in descompunere.

Dar,acolo in intuneric se aude din nou acel ras malefic….

Acel ras dispretuitor si plin de ura….

Demonul cosmic a facut o alta victima…

 

 


Ți-a plăcut acest text? Dă-l mai departe!5

0 comentarii pentru Activitati Malefice

Fii primul care adauga un comentariu!


Spune-ti parerea despre Activitati Malefice


Nume*
Email (dacă vrei să fii anunţat când apar comentarii noi)
Titlul comentariului
Comentariul tău

cod de validare
loader generează cod nou
Cod de validare*
Anunţă-mă când apar comentarii noi